A GlobeART stábja több mint 10 éve dolgozik a hazai és nemzetközi film- és reklámipar, valamint könnyűzenei élet különböző területein. Hosszú évek stúdiótechnikai ismeretei, továbbá  több arany-és platinalemezes zeneszerzőink tapasztalata mellett a legkorszerűbb technológiai háttér, magasan képzett kollégák valamint precíz gyártásvezetés garantálja  munkáink kiemelkedő színvonalát.

                                                                                                                          

A reklám, zene, grafika valamint filmes téren végzett komplex tevékenységünk lehetővé teszi partnereink számára, hogy egyetlen részfeladat elvégzése miatt se kelljen máshová mennie, hisz szolgáltatásaink között megtalál mindent. Ez nagyban növeli a teljes munkafolyamatra értendő precizitását, határidők pontos betartását, valamint művészeti szempontból megteremti a teljes produkcióra vonatkozó egységet.

                                                                                                                            

Munkáink során minden esetben igyekszünk teljesen egyedi ötleteket megalkotni. Nem használunk úgynevezett „Stock elemeket” (zenéket – videókat – képeket), mivel ezek más alkotók által előre elkészített tartalmait jelentik, ezért koránt sem biztos, hogy az így kiválasztható témák a készülő produkcióhoz teljes mértékben a legmegfelelőbbek lesznek. Ezért partnerünkkel személyesen egyeztetve a saját elképzeléséhez, valamint a téma tárgyához szorosan kötődő audio és vizuális elemeket mi magunk gyártjuk le. Megfelelő technikai háttérrel és tudással rendelkezünk ahhoz, hogy ilyen módon készítsünk el akár egy 3D animációt, vagy éppen egy főcímet egyedi zenével. Másrészt így teljes mértékben kiküszöböljük az is, hogy partnerünk részére átadott munka, „kísértetiesen hasonlítson” egy más vállalat által használt kompozícióhoz.

                                                                                                                        

Felismerve a piaci igényeket a GlobeART az igényes szakmai színvonal mellett, nagyon kedvező árakkal van jelen a piacon. Igyekszünk bármilyen igényt megvalósítani. Komplett hazai televíziós produkció, nemzetközi technológiai bemutató filmek, valamint külföldi zenei produkciók gyártásán túl, örömmel vállaljuk egyszerűbb megoldások kivitelezését is. Természetesen ebben az esetben is megtartjuk a magas minőségi színvonalat, ugyanakkor áraink alkalmazkodnak a kisebb megrendelő lehetőségeihez.